Tu za vas

Pri vstopu blagovne znamke na trg je ključna njena predstavitev. Z nami bo pot lažja. Skupaj z vami od začetnih idej pa do končnega izdelka definiramo, oblikujemo in razvijemo najboljšo možno izkušnjo za vaše uporabnike na vseh stičnih točkah in platformah.

Strategija

Strategy

Analiza uporabniške izkušnje

Spoznavanje uporabnikov

Optimizacije

Oblikovanje

Design

Mobilno oblikovanje

Spletno oblikovanje

Blagovna znamka

Razvoj

Development

Spletne strani in trgovine

Spletne aplikacije

Hibridne mobilne aplikacije

Vzdrževanje

Ne najdete, kar bi potrebovali?

Naš ustvarjalni proces

Izjemni projekti nastanejo, ko se o njih pogovarjamo. Pri nas, se tako začne vsak. 

01

Vsaka pot se začne s kontaktnim obrazcem. Posredujete nam vse informacije, ki bi lahko bile pri tem koristne (na primer željene barve, funkcije ter njihove razloge). Začeti je preprosto: izpolnite vprašalnik spodaj pa se slišimo.

02

Ko pregledamo povpraševanje, prejmete termin, na katerem se bomo o projektu pogovorili bolj podrobno. Tako bomo v največji meri razumeli vaš projekt in predlagali najustreznejše pristope ter rešitve. Prejeli boste oceno stroškov in časovni okvir izdelave. Skupaj bomo določili cilje projekta.

03

Lotimo se dela, glede na načrt dela, za katerega smo se dogovorili. Napredek projekta boste lahko spremljali preko naše nadzorne plošče. Ob mejnikih vam pošiljamo osnutke vašega projekta, da ne zaidemo od vaših želja. Tako lahko zagotovimo, da je vaša ideja v celoti prenesena v izdelek.

04

Po zaključku del se končna različica preveri še z notranjim postopkom za zagotavljanje kakovosti ter uporabniškim testiranjem. Odpravijo se še morebitne nepravilnosti. 

05

Po koncu vseh postopkov Studia, prejmete dogovorjene izdelke in datoteke v uporabo. V primeru spletnih strani pa se lahko odločite tudi za ugodno gostovanje pri nas.

06

Zaupanje je temelj dolgoročnega sodelovanja. Vaše zadovoljstvo je za nas najpomembnejše. Vedno smo vam na voljo, tudi za izboljšave in vzdrževanje. 

Kontakt

Kontaktni podatki

Ta Studio
Jaka Mušič, s. p.
Metoda Mikuža 10
1000 Ljubljana
Slovenija


040 360 234
hej@tastudio.si

    O vas

    O projektu
    S pošiljanjem obrazca se strinjam, da Ta Studio hrani moje podatke za namene nadaljnje komunikacije. Stran je zaščitena z reCAPTCHA, pod Google-ovimi Pogoji Zasebnosti in Pogoji Poslovanja.