Pravilnik o zasebnosti

Kdo smo

Naslov našega spletnega mesta je https://tastudio.si. Za spletno mesto skrbi Ta Studio, Jaka Mušič s. p., Metoda Mikuža 10, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju “Ta Studio”, tudi “TS”).

Ta pravilnik o zasebnosti podrobno pojasnjuje, kako uporabljamo osebne podatke, ki nam jih posredujete ob uporabi spletne strani in ob kontaktu.

Katere osebne podatke zbiramo in hranimo?

Če ste le obiskovalec spletnih strani TS, o vas zbiramo podatke le z uporabo piškotkov. Če ste uporabnik storitev TS (npr. ste se prijavili na dogodek, ki ga organizira TS), o vas zbiramo tudi druge osebne podatke, ki jih potrebujemo za izvajanje storitev, ki ste jih naročili.

Če ste le obiskovalec spletnega mesta, o vas ne zbiramo osebnih podatkov. Če nas boste kontaktirali, bomo prejeli podatke, ki nam jih boste posredovali:

  • ime in priimek
  • e-poštni naslov
  • telefonska številka
  • ostali podatki, ki jih posredujete

Kontaktne podatke hranimo zaradi zagotovila o komunikaciji, lahko pa jih na vašo željo tudi izbrišemo. Če to želite, nam lahko to sporočite na e-poštni naslov info@tastudio.si. Brez vašega privolenja ne bodo uporabljeni za namene oglaševanja.

Sprememba pravil zasebnosti

Ta Studio si pridržuje pravico, da lahko po lastni presoji kadarkoli spremeni svojo politiko o zasebnosti in posodobi ter spremeni ta pravilnik. Zato vam svetujemo, da ta pravilnik o zasebnosti redno pregledujete. Ta Studio vas bo obvestil o spremembah teh Pravil po e-pošti le v primeru, da gre za bistvene spremembe, ki vplivajo na vas.

Kontakt

Če imate kakšno vprašanje o pravilniku o zasebnosti ali o podatkih, ki jih o vas hranimo, nam pišite na e-poštni naslov info@tastudio.si.