Politika zasebnosti

Zadnja sprememba: 18. 6. 2023

Politika zasebnosti spletnega mesta Ta Studio (podjetje: Ta Studio, oblikovanje, Jaka Mušič, s. p., Pot Rdečega križa 50, 1000 Ljubljana) se glasi:

Zbiranje osebnih podatkov

Ta Studio zbira osebne podatke uporabnikov le na način, ki ga uporabnik sam dovoli. Osebne podatke zbiramo preko kontaktnega obrazca na spletni strani, kjer uporabnik vpiše svoje ime, elektronski naslov in druge podatke.

Uporaba osebnih podatkov

Osebne podatke uporabljamo izključno za namene, za katere so bili posredovani. To pomeni, da jih uporabljamo za odgovor na uporabnikovo povpraševanje ali za druge namene, za katere je uporabnik dal svoje soglasje.

Razkritje osebnih podatkov tretjim osebam

Osebnih podatkov ne razkrivamo tretjim osebam, razen če je to potrebno za izpolnitev zahtevka uporabnika ali če je to zahtevano z zakonom.

Shranjevanje osebnih podatkov

Osebne podatke uporabnikov hranimo le toliko časa, kot je potrebno za dosego namena, za katerega so bili zbrani, ali kot je zahtevano z zakonom.

Varovanje osebnih podatkov

Osebne podatke uporabnikov varujemo pred izgubo, krajo, nepooblaščenim dostopom, razkritjem, spreminjanjem ali uničenjem. Za varovanje osebnih podatkov uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe.

Pravice uporabnikov

Uporabniki imajo pravico do vpogleda, popravka, izbrisa, omejitve obdelave, ugovora obdelavi in prenosljivosti svojih osebnih podatkov. Prav tako imajo pravico do vložitve pritožbe pri nadzornem organu.

Spremembe politike zasebnosti

Politika zasebnosti se lahko spremeni brez predhodnega obvestila. Spremembe bodo objavljene na spletni strani Ta Studio. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta po spremembah politike zasebnosti se uporabnik strinja z novo politiko zasebnosti.