Projekti

Za nami je že mnogo projektov. Kmalu, bi se lahko tu prikazal tudi vaš.

Celovita rešitev dnevnih poti

Busko ponuja prihode avtobusov in podobne informacije, različnih prevoznikov v eni aplikaciji. Uporaba je izjemno preprosta. Uporabnikom olajša dnevne migracije, ker vedo, kje lahko najdejo vse potrebne informacije. 

Ko najem shrambe postane preprost

STORE ROOM revolucionarizira najem kratko in dolgoročnih shrambenih prostorov. Celoten potek shrambe je popolnoma digitalen, začne pa se z inovativnim postopkom rezervacije po korakih.

Nikoli brez pisarne

Spoom ponuja storitve najema pisarn že od ene mize dalje. Uporaba je preprosta, saj pisarne vključujejo celotno opremo, za preprosto rezervacijo pa je poskrbel Ta Studio.

Grafična podoba za začetni zagon

Začetki so vedno najtežji. Celostna podoba, ki deluje, lahko reši vsaj eno težavo, za katero ni več treba skrbeti. Sporočati mora tudi smer izdelkov ali storitev. V primeru Spoiled Bird, se v ikoni skriva skrito sporočilo: ptica, ki ima za krilo raje list, saj so vsi izdelki iz naravnih sestavin.

Zabavno gibanje v naravi

TROVI je igra, ki uporabnike ponese v mikro avanture. Vsebuje poti s točkami, kjer se skrivajo zanimive naloge na najrazličnejših točkah v mestu, do njih pa vodi le kompas.

Prenovljena stran za nove začetke

Od malih lepotičk pa vse do največjih potic, vse imajo nov dom na prenovljenem spletnem mestu Le Potica, kjer najdete vse podrobnosti o sestavinah in okusih pa še kaj več. 

Imate idejo, a ne veste kje začeti?

Začnite prav tu. Kontaktirajte nas, skupaj lahko vašo idejo preobrazimo v izdelek, ki ga bodo vaši obiskovalci uporabljali z veseljem.

    Hiter kontakt

    S pošiljanjem obrazca se strinjam, da Ta Studio hrani moje podatke za namene nadaljnje komunikacije. Stran je zaščitena z reCAPTCHA, pod Google-ovimi Pogoji Zasebnosti in Pogoji Poslovanja.

    Potrebujete informacije hitreje? Pokličite nas na 040 360 234.