Projekti

Za nami je že mnogo projektov. Kmalu se lahko tule prikaže tudi vaš.

Splet

Produktivnost na novi ravni

Dispatch je inovativna rešitev za upravljanje prenatrpanega Slacka. Z uporabo skupnega nabiralnika omogoča določanje prioritet in učinkovito obvladovanje poplave sporočil.

Mobilno

Popolna brezskrbnost na potovanju

Turistični slovar vsebuje vse osnovne pojme, ki jih potrebujete na potovanju, da nikoli ne boste v zadregi, kako se pogovarjati z lokalnimi prebivalci.

Podoba znamke
Splet

Močan začetek na novem območju

Ob zagonu podjetja na novi lokaciji, je močna osebnost in spletna predstavitev znamke nujna. Pantala je ta del zaupala nam, sami pa so se lahko osredotočali na širitev.

Podoba znamke
Mobilno
Splet

Celovita rešitev dnevnih poti

Busko ponuja prihode avtobusov in podobne informacije, različnih prevoznikov v eni aplikaciji. Uporaba je izjemno preprosta. Uporabnikom olajša dnevne migracije, ker vedo, kje lahko najdejo vse potrebne informacije. 

Splet

Ko najem shrambe postane preprost

STORE ROOM revolucionarizira najem kratko in dolgoročnih shrambenih prostorov. Celoten potek shrambe je popolnoma digitalen, začne pa se z inovativnim postopkom rezervacije po korakih.

Splet

Nikoli brez pisarne

Spoom ponuja storitve najema pisarn že od ene mize dalje. Uporaba je preprosta, saj pisarne vključujejo celotno opremo, za preprosto rezervacijo pa je poskrbel Ta Studio.

Mobilno

Edinstvena izkušnja za gledalce

Povezovanje vrzeli med resničnostno oddajo in oboževalci z inovativno fantazijsko aplikacijo.

Splet

Spoznajte vino, ki ga pijete

Vinarji se vsakodnevno trudijo zagotoviti karseda najboljšo izkušnjo okušanja vina. Spoznajte zgodbe o steklenici, v kateri uživate.

Mobilno

Zabavno gibanje v naravi

TROVI je igra, ki uporabnike ponese v mikro avanture. Vsebuje poti s točkami, kjer se skrivajo zanimive naloge na najrazličnejših točkah v mestu, do njih pa vodi le kompas.

Podoba znamke

Grafična podoba za začetni zagon

Začetki so vedno najtežji. Celostna podoba, ki deluje, lahko reši vsaj eno težavo, za katero ni več treba skrbeti. Sporočati mora tudi smer izdelkov ali storitev. V primeru Spoiled Bird, se v ikoni skriva skrito sporočilo: ptica, ki ima za krilo raje list, saj so vsi izdelki iz naravnih sestavin.

Mobilno

Ko veš, kam greš

Fino je poznati lokalno kulturo in točke, ki jih je res vredno obiskati. Z vodnikom po mestu Gradež je potovanje po njem preprosteje.

Z nami do boljše rešitve

Analiza

Vprašalniki

Testiranja

Analiza UX

Načrtovanje

UX arhetipi

Scenariji in poti

Metrika

Oblikovanje

Vmesniki (UI)

Dostopnost

Interakcije

Celoten projekt lahko nadgradimo še z izvedbo

Spletne strani       Spletne trgovine       Hibridne aplikacije

Spletne strani

Spletne trgovine

Hibridne aplikacije

Ker vsak piksel šteje

Z veseljem se vam posvetimo na poti do rešitve

Zanima me